recipe

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten dienen bij voorkeur digitaal te worden besteld via dva-huisartsen.uwzorgonline.nl. Per telefoon kan via de receptenlijn: 0299-423993 #2. Dan spreekt u naam, geboortedatum, apotheek en geneesmiddel(en) in. Dit kan dag en nacht, 7 dagen per week.

 

Herhaalrecept bestellen

Herhaalrecepten kunnen via het patiënten-portaal of per telefoon worden besteld.

NIEUW: patiënten-portaal!

De mogelijkheid om een vraag te stellen via het formulier op de website van ons is niet meer mogelijk. Dat kan voortaan alleen nog via dva-huisartsen.uwzorgonline.nl of de app 'uwzorgonline'. U moet hiervoor wel eerst een account aanvragen. Als deze geregistreerd is kunt u 24/7 uw zaken voor een afspraak, herhaalrecepten en E-consulten regelen. En heeft u online inzage in uw medisch dossier bij ons.

Per telefoon

Per telefoon kan via de receptenlijn: 0299-423993 #2. Dan spreekt u naam, geboortedatum, apotheek en geneesmiddel(en) in. Dit kan dag en nacht, 7 dagen per week. Elke werkdag om 11 uur verwerken de assistentes de recepten en versturen ze naar uw apotheek waar de medicijnen de volgende dag (in principe) vanaf 15 uur klaarstaan. U wordt dan door de apotheek met een SMS of e-mail op de hoogte gesteld. De medicijnen worden door de apotheek bezorgd als dit zo is afgesproken.

locatie
Venediën 26
1441 AK Purmerend
een praktijk waarop
je kunt vertrouwen

Copyright © Daan & van Ardenne huisartsenpraktijk