spreekuur

De spreekuren

Er is dagelijks een inloopspreekuur tussen 8.30 en 9:00 uur voor korte vragen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. In de ochtend, middag en op dinsdag- en donderdagavond (17.00 tot 19.00 uur) is er spreekuur op afspraak.
Een consult duurt gemiddeld tien minuten. Denkt u langer nodig te hebben of wilt u met meer personen komen, vraag dan bij het maken van de afspraak om meer tijd. Hoewel er geen telefonisch spreekuur is op vaste tijden, kunt u wel de assistente vragen of een van de artsen u kan terugbellen.

 

consult apotheek

Over ons zorgaanbod

In de ochtend, de middag en op dinsdag- en donderdagavond (van 17.00 tot 19.00 uur) is er spreekuur op afspraak.

Een normaal consult op afspraak duurt gemiddeld tien minuten. Als u langer denkt nodig te hebben bijvoorbeeld voor uitgebreide problemen, of u wilt met meer personen tegelijk komen, dan kunt u bij het maken van de afspraak om meer tijd vragen.

Voor uw bezoek

Meteen weten of u naar de dokter moet? Hier krijgt u direct betrouwbaar advies: moetiknaardedokter.nl
De volgende vragen kunnen u helpen om alles zo goed mogelijk aan uw huisarts duidelijk te maken.

Klacht of probleem

Wat is uw klacht of probleem? Wat zijn de verschijnselen en wat voor last heeft u ervan?

Ongerustheid

Maakt u zich ongerust? Bent u ergens bang voor? Heeft u zelf enig idee wat de oorzaak is?

Weet wat u wilt

Wat wilt u de huisarts vragen? Geruststelling, een onderzoek of een behandeling? Wilt u informatie of iets anders, zo ja wat?

Zeg vooral alles tegen uw huisarts wat van belang kan zijn voor een goed antwoord op uw vragen. Wij leiden een arts op tot huisarts. Het kan zijn dat u een afspraak heeft bij deze huisarts in opleiding. Alle consulten worden met ons nabesproken. Indien u dit niet wilt en alleen een afspraak wilt bij Daan of Van Ardenne kunt u dit melden aan de assistente.

Snel de dokter zien? Maak direct online een afspraak.

 
locatie
Venediën 26
1441 AK Purmerend
een praktijk waarop
je kunt vertrouwen

Copyright © Daan & van Ardenne huisartsenpraktijk